Vakgebied: 
Overig
Noord-Holland
HBO
Fulltime
Overig

Werken bij Airtrade is leuk! Wanneer je ons moderne kantoor in Haarlem binnenwandelt voel je meteen de dynamische 'vibe’. In de keuken maak je een praatje met een collega, je pakt een verse Cappuccino (échte melk!) en grapt wat met één van onze IT-Developers terwijl in een hoek van de afdeling de eerste stand-up meeting door een Scrum Master wordt gehouden. Je loopt door de ontmoetingsruimte en ziet op een screen dat het Flight Content Team een complimentje heeft gekregen vanwege goed afgeleverd werk. Je opent je mail en ziet ‘zaalvoetbal competitie van start’. Je denkt: meedoen! Dit kan jouw werkdag zijn. We inspireren onze medewerkers, niet alleen met een goede werkplek en enthousiaste collega’s, maar bieden onze mensen ook veel ruimte om zich te ontwikkelen d.m.v. het Agile werken in multidisciplinaire teams. Spreken onze waarden jou aan en sta jij open voor kortingen op reisproducten als een reis- en annuleringsverzekering, de beste borrels, een NS business-kaart, studiereizen en gratis sporten? Dan pas jij waarschijnlijk goed in ons team. Lees snel verder.

 

Wat is Airtrade?
Airtrade Holland biedt een unieke combinatie van Customer Service Center diensten  én Travel Technology oplossingen aan reisorganisaties als (online) reisburo’s, touroperators, luchtvaartmaatschappijen en airports. Daarnaast biedt Airtrade ook rechtstreekse ondersteuning aan particuliere klanten die via websites pakketreizen boeken. Denk hierbij aan KLM Nederland en de succesvolle KLM Package Deals ‘Powered by Airtrade’. Van het eerste verzoek van de klant tot het boeken van de samengestelde reis -vliegreis, accommodatie, transfer of autohuur- tot en met het versturen van de reisbescheiden en de financiële afhandeling of aftersales. Vanwege goede ervaringen met zelforganiserende teams op ons Customer Service Center in Haarlem zoeken wij een tweede

 

Scrum Master
Airtrade Holland BV is een reisbedrijf waarin volgens de scrummethodiek wordt gewerkt voor meer individuele verantwoordelijkheid en grotere betrokkenheid. Als Scrum Master op het Customer Service Center werk je nauw samen met je collega Scrum Master waarbij ieder een 2-tal teams begeleidt volgens de laatste principes van de scrummethodiek. De Scrum Masters rol bestaat uit een aanvullend takenpakket die je ongeveer 50% van de tijd uitvoert; de andere dagen werk je als Customer Service Representative actief mee op het Customer Service Center in de verkoop en de afhandeling van onze reisproducten en diensten. Je staat voor een groep, luistert, coacht, organiseert en legt uit. Je geeft feedback en lost -samen met het team- problemen op. Je hebt een dienende houding, faciliteert andermans groei en ondersteunt het team.
 

Wat biedt Airtrade:

 • een toffe job (50% Scrum Master en 50% Customer Service Representative) in een prettig kantoor nabij treinstation en snelweg;
 • korting op reisproducten
 • prima salaris in overeenstemming met de functie, leeftijd en ervaring;
 • opleidingsmogelijkheden, fruit op het werk voor je vitaminenboost, personeelsborrels, een potje gamen met de Wii, gratis sporten in de fitnessruimte, 24 verlofdagen, pensioenregeling, korting op een reisverzekering, reiskostenvergoeding, personeelsinformatie avonden.
   

Wat bied jij:

 • afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau;
 • ervaring met scrum methodiek en verandermanagement;
 • ook een commerciële en proactieve instelling
 • affiniteit met het werken met internet boekingsapplicaties en reserveringssystemen;

 

Is dit het helemaal voor jou? Solliciteer dan bij Airtrade via onderstaand sollicitatieformulier.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 150 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 50 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
CAPTCHA
Deze vraag is nodig om spam te voorkomen.
Vakgebied: 
Overig
Noord-Holland
Overig
Overig
Overig

Corendon Beach Club Zandvoort is de nieuwste hotspot voor jong en oud van de Corendon Family! Het concept bestaat uit een all you can eat restaurant, een a la carte restaurant en een bar. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen er graag alles aan om onze gasten te verrassen en een leuke ervaring te bezorgen!Corendon Group is een uniek en snel groeiend bedrijf met bekende zusterondernemingen als Corendon Vliegvakanties, Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines en Corendon Hotels & Resorts sinds 2000.20 jaar later, is het bedrijf per 1 januari 2020 begonnen met een nieuw project genaamd “Corendon Cafes & Restaurants”. Corendon Beach Club Zandvoort is hiervan het eerste onderdeel en zal zijn deuren per april 2020 officieel openen.

Jouw functie
Als steward ben je de spil  tussen de keuken en de F&B. Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en gebruiksklaar maken van het serviesgoed, glaswerk en bestek. Dit houdt in dat je vuil en schoon serviesgoed sorteert, serviesgoed transporteert, afval afvoert en zorg draagt voor een schoon buffet na de eetpauze. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het schoonhouden van de stewarding en apparatuur en zorg je ervoor dat de keuken er altijd spik en span uitziet.

Wat krijg je van ons?

 • Een unieke kans om deel uit te maken van een leuk, gezellig en enthousiast team;
 • Een stijlvolle en dynamische werkomgeving;
 • Een marktconform salaris en fooi;
 • Reiskostenvergoeding: Voor woon-werk verkeer heb je recht op een volledige vergoeding van de kosten van openbaar vervoer of op een vergoeding van 19 cent per kilometer voor de dubbele reisafstand met een maximum van 60 km per dag en pas geldig vanaf een woon-werk afstand van minimaal 10 km;
 • De mogelijkheden om je optimaal te ontwikkelen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de Corendon group;
 • Ruimte voor eigen initiatief;
 • Een werkgever die M.V.O en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft; ‘Never a dull moment';
 • De mogelijkheid tot opleidingen en trainingen bij Corendon Cafes & Restaurants en Corendon Hotels & Resorts;
 • Diverse leuke kortingen binnen Corendon Hotels & Resorts, waaronder karting op alle F&B Outlets en de nodige collectiviteitskortingen en 25% korting op de Beach Club.

Jouw profiel:

 • Je bent een zelfstandige, harde werker;
 • Je hebt oog voor details;
 • Je kan werken volgens de HACCP-standaarden;
 • Je kan op een enthousiaste manier samenwerken en denkt ook aan het team.