Missie & visie

Missie

Onze missie is om op een professionele, efficiënte en zorgvuldige wijze werkgevers en werkzoekende bij elkaar te brengen. We willen de weg naar vraag en aanbod zo makkelijk mogelijk maken en de vacatureplaatser optimale 'exposure' geven binnen ons netwerk van websites, print & social media en nieuwsbrieven.

Visie

Onze visie is dat een sollicitant zo eenvoudig mogelijk moet kunnen solliciteren op een functie, op ieder moment en op ieder gewenst digitale platform. De vacatureplaatser moet door middel van een simpel telefoontje en/of mailtje een vacature onder de aandacht kunnen brengen, binnen enkele uren nadat deze is aangeboden, onder een bereik van ruim 250.000 werkzoekenden en beïnvloeders in de luchtvaart- en reisindustrie. Het inzetten van social media zorgt voor een veelvoud in het bereik.

Waarom Aviabanen?

De vacaturewebsite van Aviabanen brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaartindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende titels achter Aviabanen zoals Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Reisbizz.nl en Beroepenmarkt.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker! Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste wervingsmix. Voor een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs (online) arbeidsmarktcommunicatie.

Aviabanen wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor luchtvaart en reisindustrie professionals De website wordt maandelijks bezocht door duizenden luchtvaart en reisindustrie professionals.