Diensten

Meer gekwalificeerde sollicitanten via Reisjobs

Aviabanen is het vacatureplatform van Reismedia. Dagelijks bezoeken duizenden luchtvaart- en reisindustrieprofessionals de website, waardoor de vacature snel bij de juiste doelgroep onder de aandacht wordt gebracht en je meer sollicitaties ontvangt van juist gekwalificeerde sollicitanten.

Je hebt de mogelijkheid de vacature op verschillende manieren te plaatsen, afgestemd op het gewenste bereik. Doordat Aviabanen actief gebruikmaakt van zoekmachine-marketing en social media is een bereik mogelijk van ruim 160.000 unieke bezoekers per maand.

Plaats direct uw vacature!

Plaats vandaag nog de vacature en ontvang daarbij de volgende dienstverlening van ons:

  • Binnen 24 uur uw vacature online.
  • Aantrekkelijke volumekortingen.
  • Gratis en vrijblijvend advies.

Bekijk ook onze complete en aantrekkelijke pakketten >>

Meer weten?

Neem voor meer informatie/een wervingsadvies op maat contact op met Joyce Schriemer via 020-333 00 95 of per e-mail vacatures@reismedia.nl. Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Reismedia is een uitgeverij (online en print) in de luchtvaart- en reisindustrie. Online geeft zij de nieuwstitels: Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Reisbizz.nl, TripTalk.nl en Beroepenmarkt.nl uit. Daarnaast zijn er de magazines Luchtvaartnieuws, Reisbizz, TripTalk en een jaarlijks bewaar magazine Beroepenmarkt.