Over ons

De vacaturesectie van Aviabanen.nl brengt vraag en aanbod van vacatures voor reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende titels achter Aviabanen.nl zoals Reisbizz.nl, Zakenreisnieuws.nl, Tripnieuws.nl, Luchtvaartnieuws.nl en Beroepenmarkt.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Wij helpen je graag bij het samenstellen van de juiste wervingsmix. Voor een vrijblijvend advies kunt je contact opnemen met een van onze adviseurs (online) arbeidsmarktcommunicatie.

Waarom Aviabanen.nl?

  • Aviabanen wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor luchtvaart en reisindustrie professionals
  • De website wordt maandelijks bezocht door duizenden luchtvaart en reisindustrie professionals

Testimonials

Veel bedrijven en organisaties in de luchtvaart- en reisindustrie zijn op zoek naar geschikt personeel. De grote vraag blijft altijd: waar moet men zoeken? Het antwoord op die vraag is gelukkig niet zo heel moeilijk: Aviabanen.nl.

Aviabanen.nl en de verschillende zustersites trekken namelijk dagelijks tienduizenden bezoekers uit de dynamische wereld van de luchtvaart. Verschillende bedrijven hebben ervaren dat een vacature plaatsen op Aviabanen.nl heel veel voordelen kan hebben!

Lees hier de persoonlijke ervaringen van:

Marye Veerhuis, Corendon Dutch Airlines

Corendon Dutch Airlines zocht via Aviabanen.nl naar First Officers. Volgens Marye Veerhuis, Human Resources Manager bij de luchtvaartmaatschappij, wordt met het plaatsen van een vacature op Aviabanen/Reisindustriejobs de doelgroep bereikt. “We hebben goede ervaringen met Aviabanen/Reisindustriejobs, erg behulpzaam personeel en de vacatures worden altijd snel geplaatst.” Er zijn volgens haar veel reacties binnengekomen op de vacature. “Een volgende keer zullen we zeker weer een beroep doen op Aviabanen/Reisjobs.”

Joost Hasperhoven, Air Canada Nederland

Air Canada Nederland vond via een vacatureplaatsing op Aviabanen.nl/Reisjobs.nl een geschikte kandidaat. Joost Hasperhoven van Air Canada: "Wij waren op zoek naar een Inside Sales Agent. De markt is krap en het vinden van de juiste persoon valt niet mee. Door middel van een advertentie op Aviabanen.nl kwamen een aantal geschikte kandidaten naar voren, waaruit we ook iemand hebben gekozen. Door de nieuwsbrieven die Reismedia verstuurt, kwam de vacature steeds weer opnieuw onder de aandacht van potentiële kandidaten."

Carla Thomas, Air Agencies

Air Agencies was op zoek naar een ‘Airline Representative’. "Het werven via Aviabanen.nl/Reisjobs.nl is goed bevallen", zegt Carla Thomas van Air Agencies. "Toen onze vacature geplaatst was, kwamen er al snel veel sollicitaties binnen. Het ging ook nog eens om geschikte kandidaten voor de vacature. Voor ons was het een prima manier om naar personeel te zoeken. Een volgende keer denken we zeker direct aan Aviabanen.nl / Reisjobs.nl."

Anne-Jan de Jong, JetSupport

Bij onderhoudsbedrijf JetSupport werd gezocht naar een 'Planner' en 'Engineer'. JetSupport plaatste een advertentie op Aviabanen.nl/Reisjobs.nl om nieuw personeel te werven. De sollicitaties waren erg bruikbaar. "De vacature van Planner/Engineer op Aviabanen.nl/Reisjobs.nl is succesvol ingevuld, er zijn twee kandidaten aangenomen", zegt Anne-Jan de Jong namens JetSupport. De Jong is erg tevreden over de verwerking van de reacties die op de vacature zijn binnengekomen. "Dat verliep prima, we kregen per e-mail altijd vlot de kandidaten aangeleverd."

Ook het aanmelden van nieuwe vacatures werkt met het format van Aviabanen.nl/Reisjobs.nl goed. JetSupport laat weten Aviabanen.nl een goed wervingskanaal te vinden 'om kandidaten uit de markt te halen'. "Wij werven al onze nieuwe werknemers via deze vacaturesite, tot nu toe vrijwel altijd met succes! En dat ondanks de krapte op de arbeidsmarkt, ook in de luchtvaart."

WIE ZIJN WIJ

Het jobboard van Aviabanen brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. 

Waarom AVIABANEN?

Het jobboard van Aviabanen brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende titels achter Aviabanen zoals Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Reisbizz.nl, TripTalk.nl en Beroepenmarkt.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

TESTIMONIALS

  • Marye Veerhuis

    Corendon Dutch Airlines zocht via Aviabanen.nl naar First Officers. Volgens Marye Veerhuis, Human Resources Manager bij de luchtvaartmaatschappij.