Werkgevers

UNIGLOBE Travel Holland
Plaats: 
Schiphol
Vakgebied: 
Stages
Omgeving Schiphol
HBO
Overig
Overig
Standplaats(en): 
Schiphol

UNIGLOBE Travel Holland op Schiphol zoekt een

Stagiair Communicatie

Heb jij oog voor detail? Kan je goed schrijven, ben je creatief en kan je ook goed met systemen overweg? Werk je systematisch, kan je goed overzicht bewaren en ben je flexibel? Dan ben jij misschien de nieuwe stage collega die we zoeken!

Wij zijn UNIGLOBE Travel; een zakenreisorganisatie in de top 10 van Nederland met 15 kantoren in Nederland. Dit zijn straks je interne klanten. Onze hoofdtaken zijn het verzorgen van inkoop, technologie en communicatie ten behoeve van de kantoren. Voor het hoofdkantoor op Schiphol Centrum zijn wij op zoek naar een Stagiair Communicatie.

Functieprofiel en -taken
Je hebt een coördinerende, maar vooral uitvoerende taak voor wat betreft in- en externe communicatie. Intern ter bevordering van de interne binding en samenwerking. Extern gericht op vergroten van onze naamsbekendheid in de markt. Je geeft uitvoering aan diverse promotieactiviteiten, je verzorgt de vindbaarheid van de website (SEO/SEA). Je onderhoudt de content van de website en e-nieuwsbrieven. Daarnaast verzorg je divers sales- en promotiemateriaal.

Functie eisen
3e of 4e jaars HBO Communicatie. Je hebt uitstekende redactionele en communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling). Je bent goed thuis in het werken met systemen en sociale media. Je kan bovendien goed projectmatig werken. Je beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden. Je bent creatief en hebt een goede commerciële antenne.

Wij bieden
Een informele, professionele en dynamische werkomgeving in The Base, Schiphol Centrum. Je werkt in een klein team, waarbinnen eigen initiatief, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en collegialiteit belangrijk zijn. Last but not least, een mooie stagevergoeding en enthousiaste begeleiding zit ook in het pakket.

Interesse? Mail je CV én een ingesproken videoboodschap met je motivatie waarom jij bij Uniglobe aan de slag wilt en waarom jij de geschikte kandidaat denkt te zijn voor deze functie. Stuur deze naar UNIGLOBE via onderstaand sollicitatieformulier.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 150 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 50 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
CAPTCHA
Deze vraag is nodig om spam te voorkomen.