Werkgevers

TUI Nederland
Plaats: 
SCHIPHOL
Vakgebied: 
Techniek
Omgeving Schiphol
HBO
Fulltime
1 - 2 jaar
Standplaats(en): 
Schiphol

Ben jij Engineer en wil je werken aan de jongste vloot van Nederland? Deze jonge Line Maintenance organisatie bied je de mogelijkheid om in een dynamische werk omgeving aan de slag te gaan!

Vacature:
Als Engineer hou je je bezig met het vliegtuig onderhoud van alle TUI fly opererende vliegtuigen. Je werkt in een ploegendienst en voert inspectie-, onderhouds- en modificatiewerkzaamheden uit en assisteert bij het voorbereiden en plannen van de werkpakketten ten behoeve van vliegtuigonderhoud. Daarnaast draag je zorg voor de klachtenanalyse van technische storingen met behulp van de relevante handboeken. Je geeft leiding aan monteurs en houdt supervisie over het door hun uitgevoerde werk.

Wat wij bieden?
Wij garanderen jou een dynamische werkomgeving, waar ruimte is om jezelf te kunnen ontwikkelen. Bij TUI fly is er een informele sfeer en wordt er op een constructieve manier samengewerkt. Er zijn veel verschillende projecten in zowel binnen – als buitenland en ad-hoc. Dienstreizen naar onze buitenstations maken het werk zeer uitdagend en zorgt voor afwisseling.

Je komt terecht in een enthousiaste ploeg collega's. Werkt in in een zeer aantrekkelijk rooster met veel ruimte en flexibiliteit.

Functie-eisen:
Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden en hebt daarin een helikopterview. Je bent daarbij een sterke sparringpartner voor verschillende stakeholders. Je hebt een proactieve houding en bent accuraat. Je bent overtuigend, besluitvaardig en je hebt doorzettingsvermogen. Ook ben je flexibel, stressbestendig en uiteraard collegiaal. Je bent communicatief sterk. Sturen op succes, de TUI values en management identificatie zijn voor jou herkenbare waarden en je bent in staat deze te vertalen naar de werkvloer.

Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je bent in het bezit van een MBO (niveau 4) diploma richting vliegtuigonderhoud;
  • Je bent in het bezit van een Part 66 B1 of B2 (Boeing 737 NG, Boeing 767, Boeing 787);
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs BE is een pré).

Bedrijfsomschrijving:
Met ruim 2.500 medewerkers in Nederland is TUI Nederland de grootste reisorganisatie van Nederland en maakt onderdeel uit van een van de grootste reisconcerns ter wereld, TUI Group. 

Vakanties voor iedereen:
Wij bieden vakanties aan voor elke reiziger via onze reismerken TUI,  Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. Onder TUI Nederland vallen niet alleen bovenstaande reismerken, maar ook de eigen winkels van TUI en de eigen airline TUI fly. Tot slot is TUI Engineering & Maintenance verantwoordelijk voor het lijnonderhoud van de TUI-vloot.

TUI fly is een activiteit van TUI Airlines Nederland. Een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die met moderne toestellen van het type B737, B767 en de hypermoderne Boeing 787 Dreamliner naar vele zon en verre bestemmingen vliegt.

Bij TUI fly werken ruim 800 medewerkers. Circa 160 medewerkers werken op het hoofdkantoor in Rijswijk, circa 50 medewerkers werken bij het eigen onderhoudsbedrijf TUI Engineering & Maintenance, de rest van onze medewerkers is werkzaam aan boord (in de cabine en in de cockpit).

Contactinformatie:
Voor meer informatie over deze vacature en de procedure kun je contact opnemen met Jeff Lagerweij, Recruiter, via 070-3266677.

We ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande ‘solliciteer’ button! Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’.