Werkgevers

The Travel Club
Plaats: 
Zwolle
Regio: 
Vakgebied: 
Management/Administratie
Gelderland
HBO
Parttime
2 - 5 jaar
Standplaats(en): 
Culemborg

The Travel Club/YourTravel/United Travel/HolidayPlanners is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke franchiseorganisatie met inmiddels meer dan 380 zelfstandige reisadviseurs en ruim 125 miljoen euro omzet in 2018.

Functie-inhoud:
Wij zijn op zoek naar een Manager Administratie, fulltime (32 of 40 uur) voor de controle en verwerking van allerlei administratieve handelingen in het systeem BAS van Fadiro. In dit systeem worden alle boekingen van de reisadviseurs geadministreerd. De werkzaamheden bestaan o.a. uit debiteuren- en crediteurenadministratie, rapportages, optimaliseren van de hele administratie, BTW-regelingen, boeken van bank, inboeken facturen, incassolijsten verwerken, reisadviseurs telefonisch en per mail ondersteunen met allerlei administratieve vragen, etc.

Standplaats is ons kantoor te Culemborg. Kennis van Exact is niet nodig.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de directie en andere managers en geef je leiding aan 7 medewerkers op de afdeling.
Werktijden zijn van 09.00-17.30 uur van maandag t/m vrijdag.

Functie-eisen:
We zoeken een persoon die zeer goed administratief onderlegd, oplossingsgericht, klantgericht, accuraat, flexibel, professioneel en stressbestendig is en leiderscapaciteiten heeft. Kennis en ervaring in de reiswereld en kennis van het systeem BAS is een grote pre. Voorkeur voor iemand uit Culemborg of directe omgeving.

Je sollicitatiebrief en C.V. kun je vóór 22 april 2019 uitsluitend per mail sturen naar Jeannie Vincent.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
CAPTCHA
Deze vraag is nodig om spam te voorkomen.

WIE ZIJN WIJ

Het jobboard van Aviabanen brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. 

Waarom AVIABANEN?

Het jobboard van Aviabanen brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende titels achter Aviabanen zoals Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Reisbizz.nl, TripTalk.nl en Beroepenmarkt.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

TESTIMONIALS

  • Marye Veerhuis

    Corendon Dutch Airlines zocht via Aviabanen.nl naar First Officers. Volgens Marye Veerhuis, Human Resources Manager bij de luchtvaartmaatschappij.