Werkgevers

dnata B.V.
Plaats: 
SCHIPHOL
Vakgebied: 
Luchthavenpersoneel
Omgeving Schiphol
MBO
parttime/fulltime
Overig
Standplaats(en): 
Schiphol

Junior Passenger Services Agent / Grondstewardess
(5 dagen per week, 20 tot 38 uur per week, in wisseldiensten)

Gaat jouw hart sneller kloppen van de luchtvaart en ben jij dienstverlenend ingesteld? Maak een vliegende start, deze functie is wat voor jou!

Voor onze afdeling Passenger Services zijn wij op zoek naar een Junior Passenger Services Agent. Met jouw dienstverlenende instelling ben jij hét visitekaartje voor onze passagiers!

Je bent verantwoordelijk voor het inchecken van passagiers in het check-in systeem, je registreert en controleert op reis- en identiteitsdocumenten om vervolgens te assisteren bij het boarding proces aan de gate. Je checkt de passagiers in en weegt en labelt hun bagage. Je bent begeleider van hulpbehoevende passagiers.

Tot slot, je krijgt energie van de dynamische werkomgeving die Schiphol biedt; iedere werkdag is anders. Jouw klant- en servicegerichtheid zijn altijd van hoog niveau, wat de dag ook brengt.

Wat vragen wij?
Je bent een persoon die alles uit zichzelf weet te halen. Bij dnata zijn wij op zoek naar collega’s die met de dynamiek om kunnen gaan en alles op alles zetten om de missie van dnata om ‘ most admired air services provider in the world’  te zijn en waar te maken. Daarnaast zijn wij op zoek naar een collega die over het volgende beschikt:

  • MBO 4 werk- en denkniveau aangevuld met ervaring in een dienstverlenende functie;
  • Bereidheid om in wisseldiensten te werken en ten alle tijden binnen een uur Schiphol kunnen bereiken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, eventuele aanvullende talen is een pre;
  • Minimaal 8 jaar woonachtig (ingeschreven) in Nederland en niet in aanraking geweest met justitie in verband met het verkrijgen van een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB).

Wat bieden wij?

Werken bij dnata (onderdeel van Emirates Group) betekent dat je komt te werken in een ambitieuze en internationale organisatie. Je kunt een dynamische baan verwachten, waarbij geen dag hetzelfde is en elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Verder bieden wij je (natuurlijk) een veilige werkplek met een prettige sfeer, is er ruimte voor eigen inbreng en zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien.

Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onregelmatigheidstoeslagen, 25 vakantiedagen, gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol, reis- en parkeerkosten a la carte, voordeel bij vliegreizen en een prima pensioenregeling.

Voordat je je reis bij dnata begint bieden wij je onze ‘onboarding’’ training aan zoals een uitgebreide basiscursus Passenger Services, Dangerous Goods, Safety Awareness, Airline systeemtrainingen en een afsluitende ‘on the job’ training via onze dnata Training Academy.

Ga jij deze uitdaging aan?
Wij zien graag jouw CV en motivatie tegemoet via het sollicitatieformulier.

Mocht je naar aanleiding van het de vacature nog vragen hebben, dan kun je deze stellen aan Michelle de Waal, Corporate Recruiter via  +31651611351.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 150 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 50 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
CAPTCHA
Deze vraag is nodig om spam te voorkomen.
Vakgebied: 
Luchthavenpersoneel
Omgeving Schiphol
MBO
Fulltime
Overig
Standplaats(en): 
Schiphol

Ramp Agents / platformmedewerker
(fulltime, 38 uur in wisseldiensten;)

Gaat jouw hart sneller kloppen van de luchtvaart en wil jij onderdeel zijn van de dynamiek die Schiphol biedt? Get ready for take off, deze functie is wat voor jou!

Voor de afdeling Airside zijn wij op zoek naar Ramp Agents. Als Ramp Agent / platformmedewerker ben je een onmisbare schakel in de supply chain. Je houdt je dagelijks bezig met het in- en uitladen van de vracht- en/of passagiersvliegtuigen, dit doe je voor zowel inkomende en uitgaande vluchten. Je rijdt de vracht van of naar de loodsen/ bagagekelder om het vervolgens in of uit te laden in het vliegtuig. Je houdt hierbij rekening met de veiligsheids- en verkeersregels die Schiphol hanteert.

Tevens signaleer en rapporteer je bijzonderheden aan jouw leiddingevende, zoals schades, lekkages, defecten en  zaken die effect kunnen hebben op de vliegveiligheid. Tot slot, zorg jij voor jezelf en andere collega’s dat je veilig te werk kunt gaan op het platform door het platform georganiseerd en opgeruimd te houden.

Wat vragen wij?
Je bent een persoon die alles uit zichzelf en de collega’s weet te halen. Bij dnata zijn wij op zoek naar collega’s die met de dynamiek en groei van Schiphol en dnata mee kunnen en willen groeien. Daarnaast zijn wij op zoek naar een collega die over het volgende beschikt:

  • MBO 2 werk- en denkniveau;
  • Kennis van platform gerelateerde processen is een pré;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Minimaal 8 jaar woonachtig (ingeschreven) in Nederland en niet in aanraking geweest met justitie in verband met het verkrijgen van een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB).

Wat bieden wij?
Werken bij dnata (onderdeel van de Emirates Group) betekent dat je gaat werken bij de grondafhandelaar van het jaar (deze titel dragen wij met trots sinds 2014). Je komt te werken in een ambitieuze en internationale organisatie. Je kan een dynamische baan verwachten, waarbij geen dag hetzelfde is.

Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, training vanuit dnata Training Academy, gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol, reis- en parkeerkosten a la carte, een prima pensioenregeling en bij deze specifieke rol, een prachtig uitzicht op de vliegtuigen en de start- / landingsbaan.

Ga jij deze uitdaging aan?
Wij zien graag jouw CV en motivatie tegemoet via onderstaand formulier.

Mocht je naar aanleiding van het de vacature nog vragen hebben, dan kun je deze stellen aan Michelle de Waal, Corporate Recruiter via Michelle de Waal +31651611351.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 150 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 50 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
CAPTCHA
Deze vraag is nodig om spam te voorkomen.