Werkgevers

Corendon Hotels & Resorts
Plaats: 
ANTALYA / TURKIYE
Vakgebied: 
Sales
Omgeving Schiphol
HBO
Overig
2 - 5 jaar

Corendon Hotels & Resorts is een jonge snelgroeiende hotelketen met hotels in Nederland en resorts op Ibiza en Curaçao. In Amsterdam Nieuw-West runnen we sinds 2015 het 4-sterren Corendon City Hotel met 263 stijlvol ingerichte kamers, een 1.000m² Vitality Spa en een 737 Cockpit Suite met de cockpit van een echte Boeing 737 erin. In het hartje van Amsterdam staat The College Hotel; een boutique hotel met 40 stijlvol ingerichte kamers, 5 multifunctionele zalen, een prachtige lounge en bar, een zonnig terras en een gymnastieklokaal dat door de architecten werd getransformeerd tot een prachtige ballroom.Het Corendon Village Hotel - het grootste hotel van de Benelux - opende in het voorjaar van 2018 in Badhoevedorp haar deuren. Drie afzonderlijke vleugels hebben samen meer dan 680 kamers en meerdere restaurants, bars, spa faciliteiten, fitness, een zwembad, een bioscoop en vergaderzalen. Op Ibiza staat ons All Inclusive resort Marble Stella Maris en op Curaçao exploiteren we het Livingstone Jan Thiel Resort en opent in April 2020 het Corendon Mangrove Beach Resort; hét 5-sterrenresort op het eiland.

Ben jij de enthousiaste, gemotiveerde en betrokken Sales Manager die onderdeel wil worden van Corendon Hotels & Resorts in ons hoofdkantoor in Badhoevedorp? Lees dan snel verder!

Jouw functie
In deze uitdagende Sales Manager positie zal de nadruk liggen op het werven van klanten (bedrijven, MICE en vrije tijd) voor het 4-sterren Corendon City Hotel Amsterdam (263 kamers), het boutiquehotel ‘‘ The College Hotel ’’ Amsterdam en het Corendon Village Hotel (680 kamers). Bovendien is Corendon Hotels & Resorts een snelgroeiende hotelketen die u de mogelijkheid geeft om meer hotels aan uw portfolio toe te voegen als Sales Manager. Wij bieden de unieke kans om volledig betrokken te zijn bij de commerciële activiteiten van de hotels.

Wat krijg je van ons?

 • Een unieke kans om deel uit te maken van een nieuw team in een nieuw hotel;
 • Een afwisselende en uitdagende functie;
 • Een stijlvolle, dynamische en internationale werkomgeving;
 • De mogelijkheid om jezelf optimaal te ontwikkelen;
 • Ruimte voor initiatief en ruimte om jezelf te zijn;
 • Een werkgever die M.V.O. en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft;
 • “Never a dull moment”

Jouw profiel:

 • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante verkoopervaringen;
 • Je hebt een HBO-certificaat in Hotel Management;
 • Je hebt kennis van de Amsterdamse hotelmarkt;
 • Vloeiend spreken / schrijven van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Je hebt een gedreven instelling, doorzettingsvermogen en shows-initiatief;
 • Je hebt veel creatieve ideeën en weet hoe je dit kunt gebruiken in praktisch haalbare doelen;
 • Je bent niet bang om met (maandelijkse) verkoopdoelen te werken;
 • Je bent een teamspeler, maar je kunt ook onafhankelijk werken en presteren onder druk;
 • Je bent een netwerker, hebt overtuigingskracht en een onderzoekscapaciteit;
 • Je communicatiestijl is open, eerlijk en respectvol;
 • Je bent bereid te reizen en u beschikt over een rijbewijs B.
Vakgebied: 
Marketing/Communicatie/MICE
Omgeving Schiphol
HBO
Overig
2 - 5 jaar

Corendon Hotels & Resorts is een jonge snelgroeiende hotelketen met hotels in Nederland en resorts op Ibiza en Curaçao. In Amsterdam Nieuw-West runnen we sinds 2015 het 4-sterren City Hotel met 263 stijlvol ingerichte kamers, 1.000m² Vitality Spa en een 737 Cockpit Suite met de cockpit van een heuse Boeing 737 erin. In het hartje van Amsterdam staat The College Hotel; een boutique hotel waarin we samen met het ROC van Amsterdam een hospitality opleiding verzorgen. Het Village Hotel - het grootste hotel van de Benelux - opende in het voorjaar van 2018 in Badhoevedorp haar deuren. Drie afzonderlijke vleugels hebben samen meer dan 680 kamers en meerdere restaurants, bars, spafaciliteiten, fitness, een zwembad, een bioscoop en vergaderzalen. Op Ibiza staat ons All Inclusive-resort Marble Stella Maris en op Curaçao exploiteren we het Livingstone Jan Thiel Resort. Ben jij de communicatieve, coachende en betrokken junior HR Manager die onderdeel wil worden van Corendon Hotels & Resorts? Lees dan snel verder!

Vind jij het heerlijk om in een omgeving te werken waar diversiteit key is en geen enkele dag hetzelfde is? Houd je ervan om mee te denken over hoe we het beste uit onze medewerkers kunnen halen, het voortouw te nemen in een mooi project en draai je je hand niet om voor grote operationele klussen? Dan word jij misschien wel onderdeel van de Corendon Family!

Jouw functie
Om onze snel gegroeide hotelorganisatie vanuit HR-perspectief optimaal te ondersteunen, zijn we op zoek naar een junior HR Manager voor het Corendon City Hotel. Je gaat in deze functie aan de slag met actuele HR thema's zoals strategische personeelsplanning, recruitment, onboarding, employer branding, talentontwikkeling, het begeleiden en coachen van medewerkers, ziekteverzuim, performance management, beoordelingen, MTO, wet- en regelgeving en arbeidsrechtelijke zaken. Je bent verantwoordelijk op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Het ene moment adviseer je het hotelmanagement over een HR strategie en het volgende moment zorg je er met jouw collega's voor dat administratief alles tiptop geregeld is voor alle collega's binnen het hotel. Ondanks dat het een zeer zelfstandige rol is, ben je wel onderdeel van het HR hotelteam dat bestaat uit zes collega's. Je rapporteert aan de HR Manager van het Village Hotel, waar je ook nauw mee samenwerkt.

Wat krijg je van ons?
Bovenop het marktconform salaris ontvang jij leuke discounts. Wanneer jij bij ons aan het werk bent profiteer je van diverse leuke kortingen binnen Corendon Hotels & Resorts, waaronder korting op alle F&B Outlets en de nodige collectiviteitskortingen. Jij krijgt een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is. Jij hebt de ruimte om initiatief te tonen tijdens je werk. Je wordt ook onderdeel van de Corendon Academy, omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij, net als wij, nooit uitgeleerd zijn. Wij zien de ontwikkeling van onze medewerkers als het fundament van onze organisatie. Opleiding en training zijn dus onderdeel van jouw carrière bij Corendon Hotels & Resorts.

Jouw profiel:
Jij houdt ervan om mensen zichzelf te laten ontwikkelen op een coachende en inspirerende manier. Jij bent gedreven, positief en in staat om op een open, eerlijke en respectvolle manier met iedereen te communiceren. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het HR vak en je hebt een afgeronde HRM opleiding (of vergelijkbaar). Je kunt je moeiteloos aanpassen aan wisselende omstandigheden en werkzaamheden, en bent stressbestendig. Je bent goed in staat om de juiste prioriteiten te stellen, beslissingen te nemen en je werk goed te organiseren. Jij beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 

Vakgebied: 
Overig
Noord-Holland
Overig
Overig
Overig

Corendon Beach Club Zandvoort is de nieuwste hotspot voor jong en oud van de Corendon Family! Het concept bestaat uit een all you can eat restaurant, een a la carte restaurant en een bar. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen er graag alles aan om onze gasten te verrassen en een leuke ervaring te bezorgen!Corendon Group is een uniek en snel groeiend bedrijf met bekende zusterondernemingen als Corendon Vliegvakanties, Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines en Corendon Hotels & Resorts sinds 2000.20 jaar later, is het bedrijf per 1 januari 2020 begonnen met een nieuw project genaamd “Corendon Cafes & Restaurants”. Corendon Beach Club Zandvoort is hiervan het eerste onderdeel en zal zijn deuren per april 2020 officieel openen.

Jouw functie
Als steward ben je de spil  tussen de keuken en de F&B. Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en gebruiksklaar maken van het serviesgoed, glaswerk en bestek. Dit houdt in dat je vuil en schoon serviesgoed sorteert, serviesgoed transporteert, afval afvoert en zorg draagt voor een schoon buffet na de eetpauze. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het schoonhouden van de stewarding en apparatuur en zorg je ervoor dat de keuken er altijd spik en span uitziet.

Wat krijg je van ons?

 • Een unieke kans om deel uit te maken van een leuk, gezellig en enthousiast team;
 • Een stijlvolle en dynamische werkomgeving;
 • Een marktconform salaris en fooi;
 • Reiskostenvergoeding: Voor woon-werk verkeer heb je recht op een volledige vergoeding van de kosten van openbaar vervoer of op een vergoeding van 19 cent per kilometer voor de dubbele reisafstand met een maximum van 60 km per dag en pas geldig vanaf een woon-werk afstand van minimaal 10 km;
 • De mogelijkheden om je optimaal te ontwikkelen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de Corendon group;
 • Ruimte voor eigen initiatief;
 • Een werkgever die M.V.O en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft; ‘Never a dull moment';
 • De mogelijkheid tot opleidingen en trainingen bij Corendon Cafes & Restaurants en Corendon Hotels & Resorts;
 • Diverse leuke kortingen binnen Corendon Hotels & Resorts, waaronder karting op alle F&B Outlets en de nodige collectiviteitskortingen en 25% korting op de Beach Club.

Jouw profiel:

 • Je bent een zelfstandige, harde werker;
 • Je hebt oog voor details;
 • Je kan werken volgens de HACCP-standaarden;
 • Je kan op een enthousiaste manier samenwerken en denkt ook aan het team.
Vakgebied: 
Overig
Omgeving Schiphol
MBO
Overig
2 - 5 jaar
Standplaats(en): 
Badhoevendorp

Het 4-sterren Corendon Village Hotel Amsterdam heeft in het voorjaar van 2018 in Badhoevedorp haar deuren geopend. Het hotel bestaat uit drie afzonderlijke vleugels: Plaza, Apartments & Urban. Samen hebben ze meer dan 680 kamers, suites, studio’s en appartementen. Het hotel beschikt over meerdere restaurants, bars, spa faciliteiten, fitness, een zwembad, een bioscoop en tien multifunctionele vergaderzalen.

Jouw functie
De Skybar 747 is een centrale plek waar zakelijke afspraken en gezellige borrels elkaar afwisselen. In het weekend is het een populaire plek om er een heerlijke cocktail te drinken en te dansen op een van de thema avonden. Als Skybar Manager ben jij verantwoordelijk voor de algehele leiding van Skybar 747. Je bent hét centrale gezicht van de Skybar en maak jij samen met de bartenders en de hosts de sfeer.Jij zorgt dat iedere dag de Skybar 747 volledig operationeel is, je zoekt constant naar mogelijkheden om de service nog verder te verbeteren, en stelt alles in het werk om de Skybar 747 naar een hoger niveau te tillen. Je stuurt een gemotiveerd team van ca. 10 mensen aan. 
De Skybar Manager die wij zoeken, vindt het bovendien leuk om stagiaires te begeleiden die tijdelijk bij ons werkzaam zijn. Je rapporteert in deze functie aan de F&B Manager en bent onderdeel van het gehele F&B team.

Wat krijg je van ons?
Bovenop het marktconform salaris ontvang jij leuke discounts. Wanneer jij bij ons in dienst bent profiteer je van diverse leuke kortingen binnen Corendon Hotels & Resorts, waaronder korting op alle F&B Outlets en de nodige collectiviteitskortingen. Jij krijgt een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is. Jij hebt de ruimte om initiatief te tonen tijdens je werk. Je wordt ook onderdeel van de Corendon Academy, omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij, net als wij, nooit uitgeleerd zijn. Wij zien de ontwikkeling van onze medewerkers als het fundament van onze organisatie. Opleiding en training zijn dus onderdeel van jouw carrière bij Corendon Hotels & Resorts.

Jouw profiel:
Jij bent gedreven, enthousiast en kan professioneel handelen waarmee jij bijdraagt aan ons kwaliteitsniveau. Jij vindt het belangrijk om op een open, eerlijke en respectvolle manier met iedereen te communiceren en om te gaan. Jij beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Wij verwachten dat je al ervaring hebt opgedaan in een dergelijke functie. Je hebt een duidelijke visie over hoe je zaken aanpakt als professionele bar manager en kunt goed je eigen werk structureren c.q. organiseren.