Werkgevers

Buro Scanbrit
Plaats: 
Amsterdam
Regio: 
Vakgebied: 
Overig
Noord-Holland
HBO
Fulltime
Overig
Standplaats(en): 
Amsterdam

Als reisspecialist heb jij alle kennis van onze bestemmingen en adviseer jij de klant of de reisagent over de mooiste vakanties uit ons programma. Jij stelt hun reizen samen op maat aangevuld met vervoer en excursies. Als administratieve duizendpoot weet jij de weg te vinden in de vele reserveringssystemen en heb jij een hands on mentaliteit. Jij bezorgt de klant die onvergetelijke vakantie!

Werken bij Buro Scanbrit
Op vakantie naar Scandinavië, IJsland, Groot-Brittannië of Ierland is in! Jaarlijks gaan er 55.000 mensen met ons op vakantie naar deze prachtige, groene bestemmingen. Buro Scanbrit is hiermee marktleider voor vakanties naar Noordwest-Europa. Op ons kantoor in Amsterdam werken ca. 50 mensen dagelijks aan het tot tand komen van vakanties. Dit gebeurt in een open en informele sfeer waarbij plezier in het weken voorop staat. Buro Scanbrit is een dochter van Stena Line Holland BV.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een MBO/HBO opleiding bij voorkeur aangevuld met een toeristische opleiding en/of relevante werkervaring
  • Je woont in Amsterdam of omgeving
  • Je hebt een goede telefoonstem en kunt goed luisteren
  • Je kunt zelfstandig werken en je bent een teamplayer
  • Je werkt nauwkeurig en hebt ervaring met reserveringssystemen
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • Je bent stressbestendig, flexibel, resultaat- en klantgericht
  •  ‘s Avonds of het weekend werken is voor jou geen probleem. 

Aanbod
Je werkt in een dynamisch bedrijf met een leuke informele werksfeer en een enthousiast team. Resultaat en plezier in je werk staan bij ons voorop. In-company trainingen, presentaties en online cursussen verhogen jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Om je kennis verder te vergroten ga je elk jaar op studiereis, daarnaast kan je met korting op vakantie naar onze bestemmingen.

Sollicitatie en contact
Heb je interesse in deze baan en voldoe je aan bovenstaand profiel, stuur dan je sollicitatie met je C.V. naar Jos van de Water via onderstaand sollicitatieformulier, of bel met 020-4621055 als je vragen hebt over de functie.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 150 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 50 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
CAPTCHA
Deze vraag is nodig om spam te voorkomen.